dinsdag 6 september 2016

Kinderkermis

Beste ouders,

Donderdag is de laatste dag dat u op de lijst beneden in de gang kunt aangeven of kunt zien waar het groepje van uw kind knutselt tijdens de knutselmiddag a.s. vrijdag.

Met de knutselmiddag willen wij de kinderen de gelegenheid geven om tijdens schooltijd aan hun Kinderkermis-attractie te werken. Het zou dus mooi zijn als ieder groepje bij iemand thuis kan knutselen en er een ouder of andere volwassene aanwezig is om het groepje te helpen.
 
U kunt een groepje kinderen ook op school begeleiden. Het is dan wel de bedoeling dat alle materialen die gebruikt worden, van thuis worden meegenomen en dat alles na afloop ook weer meegenomen wordt naar huis. Op school is natuurlijk wel bijvoorbeeld papier en verf aanwezig.  
 
Mocht er binnen het groepje geen begeleiding zijn, dan blijven de kinderen gewoon op school tot 14.15 uur. Zij werken dan in hun klaslokaal aan andere taken. Dit geldt ook voor groepjes die niet serieus met hun attractie bezig zijn.

De kinderen die bij iemand anders thuis knutselen, lunchen deze vrijdag niet op school maar nemen hun broodje mee naar het betreffende adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten